Mes rekomenduojame modelį visiems tiems, kurie susiduria su sprendimu pirkti keptuvę Skeppshult 02806 vartotojai pripažino geriausiu pasiūlymu 2019 m. Šis prekės ženklas garsėja savo gaminių patvarumu. Taip pat šį kartą modelis nenuvylė savo vartotojų. Visos keptuvės gamybai naudojamos medžiagos yra visiškai natūralios. Tai ketinis, praturtinantis paruoštus patiekalus geležimi, kuri sistemingai išsiskiria gaminant. Kaip apsauginė danga buvo naudojamas impregnavimas rapsų aliejumi. Šiai dangai būdinga tai, kad kuo ilgiau naudojama keptuvė, tuo ji atsparesnė lipdymui. Storos sienos garantuoja tolygų indo įkaitimą ir padidina atsparumą deformacijoms. Keptuvės dugnas yra šiek tiek įgaubtas, o tai neleidžia deformuotis dėl aukštos temperatūros. Ketinė keptuvė buvo antra sąraše „KingHoff KH-1119“ suprojektuoti visų tipų viryklėms, įskaitant indukcines virykles. Jo paviršius yra oksiduotas, todėl tinkamai apsaugotas nuo rūdžių.
palyginimo lentelė
Privalumai
Trūkumai
Santrauka
Pasiūlymai
Taip pat apsvarstykite
Privalumai
Keptuvė yra universali, nes ją galima naudoti visose viryklėse, įskaitant indukcines virykles. Dėl TURBO INDUCTION sistemos modelis greitai ir tolygiai įkaista. O medžiaga, iš kurios ji pagaminta, leidžia ją plauti indaplovėje.
Trūkumai
Pagrindinis keptuvės trūkumas yra tas, kad ant jos nebuvo pritvirtintas dangtis. Kaip žino bet kuri namų šeimininkė, daugeliui keptuvėje esančių termiškai apdorotų produktų kepant keptuvę reikia uždengti.
Santrauka
Keptuvė išlieta iš aliuminio su nelipnia danga, greitai įkaista ir gali būti naudojama bet kokio tipo viryklėse. 26 cm skersmuo ir 5,5 cm aukštis leis gaminti patiekalą visai šeimai. Modelyje yra „Soft Touch“ rankena, imituojanti medieną.
Kokią ketaus keptuvę pirkti?
Pirkinių vadovas
Rinkoje yra įvairių rūšių keptuvių – aliuminio, plieno ir ketaus. Šiame straipsnyje mes sutelksime dėmesį į ketaus keptuves. Žinoma, jie yra sunkesni, palyginti su kitais prietaisais, tačiau profesionalūs virėjai juos laiko efektyviausiais. Toks indas pagamintas iš geležies-anglies lydinio, kuriame yra didelis anglies kiekis, o tai padidina atsparumą rūdims. Daugelis specialistų pabrėžia, kad gerai naudojama ir prižiūrėta ketaus keptuvė gali tarnauti mums visą gyvenimą, todėl verta į ją investuoti.
Ar verta pirkti tokią keptuvę?
Kaip jau minėjome, tokie patiekalai yra gana sunkūs, tačiau negalima paneigti jų patikimumo. Visų pirma, medžiaga, iš kurios jie pagaminti, pasižymi puikiu šilumos laidumu. Nors kaitinimas užtrunka ilgiau, jie ilgiau išlaiko temperatūrą ir, tiesą sakant, pasiskirsto tolygiai – taip lengviau kepti. Be to, tokia keptuvė puikiai tinka ruošti patiekalus įvairiais būdais – greitai kepti, bet ir troškinti patiekalus, kuriems reikalingas ilgas procesas, tačiau ne per aukšta temperatūra. Kitas klausimas yra patvarumas – tokia keptuvė, skirtingai nei plieninė ar aliumininė, tarnaus mums daugelį metų.
Tačiau reikia atsiminti, kad tinkamas naudojimas ir valymas čia vaidina svarbų vaidmenį. Jūs taip pat neturite jaudintis dėl deformacijų ir išsipūtimų. Žinoma, turint omenyje, kad tokios ketaus keptuvės nemėgsta būti mirkomos per ilgai, be to, negalima įpilti šalto vandens ant karšto ketaus. Taigi, jei nuspręsite įsigyti tokį indą, turite pasirūpinti tinkama jo priežiūra, kad jis iš tikrųjų tarnautų jums kuo ilgiau.
Dydis ir konstrukcija
Renkantis keptuvę, turėtumėte atkreipti dėmesį į jos dydį ir konstrukciją. Ketaus degikliai būna įvairių formų ir dydžių, todėl pasirinkimas yra didžiulis. Tai, kuri ketaus keptuvė yra geriausia mums tai priklausys nuo mūsų poreikių ir turimos viryklės dydžio. Rinkoje rasite įprastą ketaus keptuvę, mažesnę ar didesnę, ir net kvadratu gilesnę, grotelių ar blynų keptuvę.
Neapdorota ketaus keptuvė ar emaliuota ketaus keptuvė?
Mes pereiname prie mūsų vadovo esmės kurią ketaus keptuvę pasirinkti. Tai yra padengimas sluoksniu, ant kurio ruošiame patiekalus. Mes stengsimės suteikti jums visus kiekvieno iš šių sprendimų privalumus ir trūkumus, kad jūs sąmoningai pasirinktumėte geriausią produktą. Abi rūšys yra sunkios ir labai stabilios. Be to, abu yra labai patvarūs ir puikiai sulaiko šilumą, taip pat puikiai ją paskirsto. Jie tinka kepti, taip pat ant silpnos ugnies. Jie gali būti naudojami įvairių tipų viryklėse, įskaitant indukcines virykles. Modeliai su nuimama rankena gali būti dedami į orkaitę, kad išlaikytų reikiamą kaitinimo temperatūrą arba užbaigtų indo paruošimą, jo neperkeliant į antrą indą.
Taigi iš esmės čia nėra skirtumų, tad kas tai? Kaip apsispręsti? Žemiau pateikiame žalio ketaus ir emalio keptuvių privalumus ir trūkumus. Tai nebus sąrašas, kurio pabaigoje pateiksime atsakymą – rinkitės A modelį, nes B yra blogesnis. Abi keptuvės yra vienodai geros, pasirinkimą turėtų diktuoti jūsų poreikiai.
Žalios ketaus keptuvės
Tai pigus ir storesnis pasiūlymas, labai atsparus pažeidimams, todėl be baimės galite naudoti metalinį šaukštą ar mentelę. Tačiau rekomenduojama naudoti šiek tiek subtilesnius virtuvės reikmenis. Tokio modelio negalima plauti indaplovėje ir jam reikia tinkamos priežiūros – impregnavimo riebalais. Taip pat turite būti atsargūs su tam tikrais plovikliais. Taip pat turite žinoti, kad netinkamai prižiūrint tokią keptuvę, ji gali būti rūdijanti. Specialistai rekomenduoja paruošus maistą iš tokios keptuvės išimti – patiekalą galite jame patiekti, tačiau jo negalima ilgai laikyti, nes maistas gali turėti įtakos keptuvės patvarumui, ypač jei jis yra rūgštus. Taip pat turite žinoti, kad kai kurios tokio tipo keptuvės išlaiko maisto kvapus.
Todėl geriau turėti du atskirus modelius – vieną žuviai ir mėsai, kitą pyragams ar daržovėms. Kadangi kiekviena tokia keptuvė yra impregnuota, turite nepamiršti pirmąsias kelias savaites vengti rūgščių patiekalų.
Emaliuotas – ar geriau?
Emalio modelis, visų pirma, atsparus rūdims ir taip pat lengviau valomas nei nedengtas. Dažnai šios keptuvės gali plauti indaplovėje ir nereaguoja su plovikliais. Tačiau turėtumėte patikrinti gamintojo rekomendacijas. Tačiau čia verta pabrėžti, kad po kelių panaudojimo indo paviršiuje atsiranda patina, kurios nereikėtų valyti. Kaip jau minėjome anksčiau, neemaliuotoms keptuvėms reikia cikliškai įmirkyti riebalus, todėl jos yra patvaresnės. Čia tokio poreikio nėra. Su tokiais modeliais galite naudoti tik medines ir plastikines menteles. Be to, tokios keptuvės nesugeria kvapų ir yra tinkamos maistui laikyti. Be to, jūs neturite vengti jose ruošti rūgštų maistą. Dėl to, kad ketaus yra padengta papildomais sluoksniais, jis ilgiau kaista ir atvėsta.
Kaip matote, kiekvienas produktas turi savų pliusų ir minusų, todėl geriausia pirkti abu. Rinkoje rasite visokių labai gerų, tvirtų ketaus rūkymas geromis kainomis. Puikią įrangą siūlo daugelis žinomų prekių ženklų
Geriausios ketaus keptuvės 2021 m
Ieškote tvirto ir patvaraus indo? Ar jums įdomu, kurią ketaus keptuvę pasirinkti? Žemiau pateikiame ketaus keptuvių reitingą, kuriame apibūdinami geriausios nuomonės patiekalai.
Mūsų rekomendacijos
Skeppshult 02806
Pirmoji mūsų rekomenduojama ketaus keptuvė yra Švedijos bendrovės „Skeppshult“ produktas. Tai prekės ženklas, turintis didelę ketaus buitinių gaminių gamybos patirtį. Svarbu tai, kad puodų gamyboje naudojamos medžiagos yra visiškai saugios ir be kenksmingų cheminių medžiagų. Keptuvės paviršius padengtas ketu, kuris gali toleruoti net labai aukštą temperatūrą.
Be to, veikiama šilumos, geležis prasiskverbia į valgį ir praturtina mūsų mitybą. Keptuvės dugnas buvo įmirkytas valgomuoju augaliniu aliejumi, todėl keptuvėje paruošti patiekalai neleidžia prie jo prilipti. Rankena padengta riešutmedžio mediena.
Grilis keptuvėje yra labai malonus ir efektyvus. Patiekale galime paruošti ir ant grotelių keptas daržoves, ir įvairių rūšių mėsą. Reikėtų pabrėžti, kad keptuvę galima naudoti bet kurioje viryklėje, net indukcinėje. Didelis pliusas yra tai, kad keptuvės priežiūra yra labai paprasta.
Norint jį išvalyti, reikia tik šilto vandens. Mes galime impregnuoti paprastu aliejumi, pvz., Rapsų aliejumi. Juoda keptuvės spalva reiškia, kad ji yra gerai išvalyta ir impregnuota. Remiantis daugeliu apžvalgų, tai yra geriausia ketaus grotelių keptuvė.
Vienas pagrindinių bet kurios virtuvės indų yra keptuvės. Ant jų galite paruošti labai daug skanių patiekalų. Pagrįstas sprendimas būtų nusipirkti laivą, kuris tarnaus jums daugelį metų. Jei sutinkate su tokiu požiūriu, tikrai turėtumėte apsvarstyti galimybę įsigyti ketaus keptuvę. Verta rekomenduoti modelį „Skeppshult“ 02860. tai yra geriausia ketaus keptuvė 2021 m. Gamintojas yra gerai žinomas Švedijos prekės ženklas, turintis ilgametę puodų ir keptuvių gamybos patirtį. Pateikta ketaus grilio keptuvė bus pirkinys, kuris tarnaus daugelį metų.
Privalumai
Suderinamumas su įvairiomis viryklėmis:
Grilio keptuvę galima naudoti bet kurioje viryklėje, net ir indukciniame modelyje.
Medžiagos:
Visas keptuvės paviršius padengtas ketu, kuris gali toleruoti net labai aukštą temperatūrą. Taigi kepant nereikia jaudintis, kad jį sugadinsite. Be to, rankena padengta aukštos kokybės riešutmedžio mediena.
Neprikibęs prie dugno:
Didelis šio modelio privalumas yra tai, kad jo dugnas buvo įmirkytas valgomuoju augaliniu aliejumi …